• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Ny OB-anfører: Vi er inde i en god periode

OB skal forsøge at holde fast i momentum, når FC Nordsjælland står på programmet.

Af Benjamin Lillelund

Fire point i de sidste to kampe med uafgjort mod FC Midtjylland og sejr over Vejle BK har givet optimisme hos OB, der er ved at komme tilbage på rette spor efter adskillige nederlag i starten af sæsonen.

Nu skal fynboerne forsøge at køre videre på stimen, når de i morgen spiller hjemme mod FC Nordsjælland, og det er realistisk, mener Janus Drachmann.

- Der har hele tiden været tro på tingene, men en sejr giver bare ekstra ro, ligesom den har givet os et selvtillidsboost. Derudover er det en indikation af, at de ting vi gør, det altså er de rigtige.

- Det er vigtigt for os, at vi tager til kampen mod FC Nordsjælland med den samme indstilling som i Vejle, for tre point vil sende os højere op i tabellen, ligesom de vil give os en god fornemmelse af at vi har rejst os efter en dårlig start på Superligaen.

- Vi er inde i en god periode. Vi stoler fuldt ud på hinanden, og vi kender hinandens opgaver. Jeg har en forventning om, at vi kommer til både at gøre det simpelt og enkelt; derfor slår vi FC Nordsjælland på søndag, siger Drachmann til ob.dk.

Drachmann er blevet ny anfører i OB, selvom han kun lige er kommet til klubben. Et hverv, han overtager fra Kenneth Emil Petersen.

- Det er en stor ære for mig. Jeg er både rigtig glad og rigtig stolt over, at være blevet anfører. En anfører er ham, der skal gå forrest, og det er noget, der allerede ligger til mig som person og spiller. Det bliver ikke en anderledes Janus Drachmann, I får at se. Jeg vil være den samme person både på og udenfor banen, men at være blevet anfører er stort for mig, siger OB-kaptajnen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus