Edmundsson: Jeg har grebet chancen
2016-03-03 13:03
Foto: OB

Færingen Joan Simun Edmundsson er tilfreds med sin første tid i OB. Han håber at kunne gøre en forskel, når først tilvænningsfasen er overstået.

I vinter hentede OB den færøske offensivspiller Joan Simun Edmundsson i Vejle Boldklub, og fredag fik han debut i Superligaen, da han kom på banen til allersidst i kampen mod AGF. 

Edmundsson er stadig i gang med at vænne sig til sit nye liv som Superliga-spiller, men han føler, at det går den rette vej.

- Det har været en god tid, men det har også været krævende med mange praktiske ting, man skal tænke på uden for banen. Det har også været step op i forhold til 1. division, og det er et stort skridt op, som man skal vænne sig til. Det er ikke noget, man gør fra den ene dag til den anden, men det går bedre dag for dag. Det skal nok blive godt, men der er stadig plads til forbedring. Det har været fint indtil videre, siger Edmundsson til tipsbladet.dk.

Han har længe haft ambitioner om at spille Superliga, og nu håber han at forløse sit potentiale i OB.

- Jeg fik muligheden for at spille Superliga, og så kunne jeg ikke sige nej. Det er en ambition, jeg har haft i lang tid. Jeg har længe gerne ville spille på højeste niveau, så jeg kunne ikke afvise muligheden, da jeg fik den. Jeg har sat mig nogle mål, men dem holder jeg for mig selv. Jeg vil selvfølgelig gerne have så meget spilletid som muligt og på sigt bide mig fast og gøre en forskel for OB, siger han. 

Det ene minuts spilletid i AGF-kampen kan meget vel blive mangedoblet fredag, når OB møder AaB. På grund af karantæner på OB-holdet kan Joan Simun Edmundsson få chancen fra start. Det vil være stort for færingen, der dog også er glad for mindre.

- Jeg tager alt, hvad jeg kan få. Det er bedre at få et minut end at sidde på bænken hele kampen. Jeg tager det som det kommer, og det var en dejlig oplevelse at få mit første minut i fredags. Jeg håber bare, at jeg får flere. Hvis jeg får muligheden, håber jeg, at jeg griber den. Hvis jeg starter inde, skal jeg bare give den hundrede procent gas, siger Joan Simun Edmundsson.

Den tidligere Vejle-spiller har skrevet en kontrakt med OB, der løber frem til sommeren 2018. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO