Randers forfremmer U-træner til chefscout
2016-01-05 13:15
Foto: Randers FC

Michael Gravgaard er ny administrerende direktør i Randers FC, og det er han stolt over.

Randers FC har netop præsenteret sin nye direktør i form af Michael Gravgaard, der er tidligere fodboldspiller og nu tidligere vært for Discoverys Superliga-dækning.

Gravgaard, der starter den 1. februar, glæder sig til at komme i gang med det nye job.

- Først og fremmest er jeg utrolig stolt og beæret over, at jeg har fået denne mulighed hos Randers FC. Siden jeg stoppede min aktive fodboldkarriere, har jeg haft en drøm om på det rette tidspunkt at være med til at lede en fodboldklub fra den øverste hylde. Da telefonen ringede, og det var min hjerteklub i den anden ende, så var jeg slet ikke i tvivl. Jeg har de seneste år været utrolig privilegeret og været omgivet af en masse dygtige mennesker inden for den kommercielle fodboldverden. Den erfaring og viden, jeg har fået, er jeg sikker på jeg kan tage med mig ind i Randers FC, siger Gravgaard.

Michael Gravgaard fortæller videre, at han er glad for at vende 'hjem', og at tidspunktet var det rigtige for ham på nuværende tidspunkt.

 
- Jeg har på afstand betragtet de flotte resultater, klubben har præsteret både på og uden for banen, siden jeg selv forlod Randers i 2002, og jeg har den største respekt for de mennesker, der både for nuværende og historisk har bidraget til denne enestående udvikling for Randers FC. Jeg vil gøre mit absolut bedste for, at der kommer endnu flere gode såvel sportslige som kommercielle resultater i historiebøgerne. Jeg mener afgjort, Randers FC har muligheder for at gøre sig yderligere positivt bemærket på det danske fodboldlandkort. Jeg glæder mig til at komme 'hjem', og jeg glæder mig til samarbejdet med den øvrige stab i Randers FC, siger han videre.

Gravgaard startede sin seniorkarriere i Randers Freja, hvor han spillede frem til 2002, inden han skiftede til Viborg FF. Han fortæller videre, at han fortsat er passivt medlem af Randers Freja.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO