• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Aagurd

Ny Silkeborg-kant inden Superliga-start: Det bliver sindssygt fedt og spændende

Nicolai Vallys er kommet til Silkeborg fra Roskilde, og han ser meget frem til at prøve sig af på øverste hylde.

Af Mads Aagurd

Silkeborg har denne sommer hentet Nicolai Vallys i FC Roskilde, hvor det kun blev til en enkelt sæson siden skiftet fra Skovshoved. Nu ser den 22-årige offensivspiller frem til at få muligheden i Superligaen.

- Det er det, man drømmer om, når man starter til fodbold. Det bliver sindssygt fedt og spændende at prøve mig af på det niveau, så jeg glæder mig rigtig meget, siger han til klubbens hjemmeside.

Opstarten er forløbet fint for den unge kantspiller, som også kan begå sig i angrebet eller på den offensive midtbane, og tilvænningen er gået godt, selvom der er nogle ting, som er anderledes.

- Tempoet er højere. Der er mange dygtige spillere, som kan spille hurtigt, og så er underligt også noget, der gør, at man kan flytte bolden rigtig hurtigt. Der er også det at komme til Jylland. Det er noget andet end København, hvor jeg har boet hele mit liv, fortsætter han.

For kun fire år siden spillede Vallys i Københavnsserien for BK Skjold, men det er ikke noget, han har tænkt så meget over. Han er bare glad for, at det har været muligt.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus