• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Nye stadionlys i Parken: Lever op til højeste internationale standard

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Når den første fodboldkamp i 2020 skal spilles i Telia Parken, bliver det under nyt lys. Nationalstadionet bruger vinteren på at installere nyt LED-lyssystem, som lever op til UEFA's højeste standarder for Champions League og EM-slutrunden.

Af Anders Dehn

Til næste år kan FC København-fans og danske landsholdstilskuere se fodbold i et helt nyt lys. Bogstavelig talt. Telia Parken skal nemlig have nyt stadionlys, og det står klar til forårssæsonens start.

Det fortæller FCK i en pressemeddelelse.

Det nye LED-lyssystem kommer ifølge klubben til at leve op til de højeste standarder, som UEFA sætter for Champions League-fodbold og for EM-slutrunden, hvor der som bekendt skal spilles fire kampe i Parken.

Læs også:FC København med kæmpe millionoverskud på køb og salg af spillere

- Det er først og fremmest vigtigt, at vi som international fodboldklub og stadion lever op til de standarder, der er til de største fodboldkampe. Det kommer vi til at leve op til, siger COO, altså vicedirektør, Katja Moesgaard.

- Samtidig ved vi, at lyset på stadion er vigtigt for den samlede oplevelse for vores fans og gæster, og vi glæder os virkelig over, at vi får nye muligheder for at skabe en spektakulær ramme. Vi har haft en god dialog med vores fans, og vi glæder os virkelig til at opleve det i brug.

Læs også:Optakt: FC København - Dynamo Kiev

Det nye lys bliver ikke de eneste opgraderinger af Parken i tiden op til EM til sommer. Som en del af aftalen om at lægge fire slutrundekampe der blev det også besluttet, at det danske nationalstadion skulle moderniseres for 6 millioner kroner. 

Det gælder eksempelvis bedre adgang og faciliteter for personer med handikap, parkeringsmulighederne omkring stadion og såkaldte hospitality areas og faciliteter til firmagæster. De fleste af de forbedringer vil dog være midlertidige, skrev Politiken i fjor. 

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Kontroversielle domme - vi venter på VAR

Læs også:Ståle om mange kampe: Det har været en syg periode

Læs også:Bedst og værst: Fischer fejlede i FCK's straffesparkssejr

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus