• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Nyindkøbet Varela: FCK er en god chance

Foto: Clive Rose/Getty Images

Guillermo Varela er glad for sin første tid i København, som han ser som en god mulighed for at finde sit niveau efter en lang skadespause

Af Mikkel Sloth

Det var en spiller med et usædvanlig flot CV, som FC København kunne præsentere i december. Guillermo Varela er hentet i Peñarol i hjemlandet Uruguay, men han kampe for både Manchester United og Eintracht Frankfurt, og har spillet under Zinedine Zidane på Real Madrids reservehold, inden han vendte tilbage til Uruguay.

I sommeren 2018 spillede han VM for Uruguays landshold sammen med kæmpe stjerne som Luis Suárez, Diego Godín og Edinson Cavani, og næsen var derfor sat op efter et skifte tilbage til en af de sore europæiske ligaer.

Men den plan blev forpurret af en skade, der har holdt højrebacken ude i cirka et halvt år. Faktisk har han ikke spillet en betydende kamp sinde VM-slutrunden, og netop dette faktum var med til at gøre ham aktuel for en klub som FC København. Varela måtte nemlig sigte lidt lavere på grund af skaden.

Men nu er han altså i FC København, og det er han ikke ked af, fortæller han til Ekstra Bladet. Her kommer han stille og roligt i bedre form, og det ser han frem til at kunne vise på banen. 

- København er en god chance for mig efter min skade. Jeg har brug for at spille, så selvfølgelig er det godt for mig at være her. Jeg kendte lidt til klubben, og Oscar (Olsen, norsk agent, red.) kom til Uruguay for at tale med mig om København. Han fortalte, at det ville være en god klub og er godt skridt for mig.

Guillermo Varela fortæller videre til Ekstra Bladet, at han håber at være klar til kamp om en måneds tid. Han kan med derfor med lidt held blive klar til FC Københavns forårspremiere mod OB på hjemmebane den 10. februar.

Superliga

Mere Superliga

Fokus