• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Nyt uheld for FCK: Wind også langtidsskadet - kan misse resten af året

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Én ulykke kommer sjældent alene, og FC København er blevet ramt af to uheldige skader kort efter hinanden. Først Dame N'Doye og nu Jonas Wind, der også risikerer at sidde ude resten af efteråret.

Af Anders Dehn

Det var skidt nok, at Dame N'Doye kom til skade med sit knæ, og at det måske holder ham ude i resten af efteråret. Men heldigvis for FC København havde holdet en formstærk Jonas Wind at sætte sin lid til.

Nu er Wind dog også blevet ramt af en skade, som klubben kalder langvarig, og som også risikerer at holde ham på tribunen resten af 2019. 

- Vi har scannet Jonas efter hans uheld til træning, og vi har desværre konstateret en skade, der vil holde ham fra banen resten af efteråret alt afhængigt af, hvor hurtigt hans rehabilitering og genoptræning forløber, siger klublæge Morten Boesen til fck.dk.

Skaden kommer på et mildest talt ubelejligt tidspunkt, da FC København de næste to torsdage skal spille Europa League-playoffkampe mod Riga FC. Dem skal holdet vinde for at kvalificere sig til endnu et europæisk gruppespil.

- Jeg er selvfølgelig helt vildt ærgerlig over skaden, især fordi jeg var inde i en rigtig god rytme sammen med holdet, siger Jonas Wind.

- Der venter en masse vigtige kampe, som jeg gerne ville have hjulpet holdet i, men nu må jeg koncentrere min energi om genoptræningen og at støtte drengene så godt jeg kan.

Klubben skulle dog være tæt på at hente angriberen Michael Santos som et lille plaster på såret. Manager Ståle Solbakken siger desuden, at FC København "p.t. arbejder på en offensiv tilgang."

Superliga

Mere Superliga

Fokus