• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB: Alexander Ludwig var en kulturbærer

OB har kun godt at sige om Alexander Ludwig, der onsdag er blevet solgt til sin gamle klub AC Horsens.

Af Ole Hoffskov

Alexander Ludwig er onsdag vendt tilbage til AC Horsens efter et ophold i OB. For et år siden blev han solgt til den fynske klub, men nu går turen altså tilbage til Jylland.

Den 26-årige midtstopper nåede kun at spille 26 Superliga-kampe for OB, men alligevel nåede han at sætte et markant aftryk i den fynske klub. Sådan forholder det sig i hvert fald, hvis man spørger sportsdirektør Jesper Hansen.

- Alexander Ludwig har været en rigtig god mand for OB. Han har været en kulturbærer gennem sin tid i klubben, og han har altid udvist megen professionalisme. Han er en vellidt person i klubben og er gået godt i spænd med resten af spillerne, siden han kom til sidste år. Han startede med at spille fast, men i takt med, at konkurrencen er er blevet hårdere, står der nu andre spillere foran ham.

- Nu har han så fået en chance for at søge nye udfordringer, og vi vil ikke stå i vejen for hans ønske, da han har været en loyal mand for klubben i den tid, han har været her. Vi er glade for at kunne hjælpe Alexander videre og ønsker ham held og lykke i den næste del af karrieren, siger Jesper Hansen.

I AC Horsens har Alexander Ludwig underskrevet en fire-årig aftale. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus