• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

OB-anfører maler stakit og rydder op i garagen

Foto: Getty Images

OB-anfører Janus Drachmann nyder kvalitetstid med familien, mens han er blevet bedt om at træne derhjemme.

Af /ritzau/

Mens dansk fodbold er lukket ned på grund af coronavirus, så bruger spillerne i Superligaen tiden på noget andet, end de plejer.

Hos OB har anfører Janus Drachmann kastet sig over forskellige praktiske projekter i hjemmet i Horsens, hvor familietiden også er øget.

- Det er dejligt at være så meget sammen med familien. Det er virkelig kvalitetstid, og man skal jo også være skolelærer for børnene.

- Men det går fint, og der bliver også tid til at male stakittet, lave huller til trampolinen i haven, rydde op i garagen og slå græs i den kommende tid, siger Janus Drachmann til klubbens hjemmeside.

Janus Drachmanns holdkammerat Ryan Johnson Laursen er til gengæld kommet i 14 dages karantæne, fordi OB-backen udviste symptomer på coronavirus.

Læs også:AGF-direktør: Jeg frygter, at vi ikke kommer til at spille igen

Ryan Johnson Laursen er ikke blevet testet, men han skrev søndag på Instagram, at han havde det godt.

- Det er fire dage siden, jeg var i kontakt med både OB's læge og min egen med milde symptomer. Men er ikke blevet testet.

- Vi har det godt og forsætter den aftalte hjemmekarantæne. God aften derude og bliv nu hjemme, lød det fra Ryan Johnson Laursen.

Janus Drachmann fortæller, at han er ved godt mod trods omstændighederne.

- Men denne virus har jo sat samfundet i stå, så vi skal tage situationen meget alvorligt og følge de anbefalinger, vi får fra myndighederne, påpeger Janus Drachmann.

Læs også:AGF sender også spillerne hjem: De får den nødvendige opbakning

Spillerne i OB og de øvrige superligaklubber er blevet bedt om at blive hjemme og følge anbefalingerne fra regeringen, sundhedsmyndighederne og Divisionsforeningen.

- Vi respekterer alle de retningslinjer, der kommer. Det er en mærkelig situation at stå i, men vi må alle tage vores ansvar i hverdagen.

- Vi er blevet bedt om at blive hjemme, og vi har fået træningsplaner, som vi følger nøje. Vi holder formen ved lige, så vi er klar til at komme tilbage, når det igen er muligt, siger midtbanespilleren.

/ritzau/

Læs også:Holdkammeraten er testet positiv: Chelsea-stjerne brød karantæne

Læs også:Dansker i Tyrkiet: Det er lidt ubehageligt at spille videre

Læs også:Målkonger: Urørlig på Superligaens bomber-trone