• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

OB-anfører om cheftræners fravalg: Jeg bliver kastet ud foran bussen

Foto: Getty Images/Lars Ronbog

Kenneth Emil Petersen kritiserer Jakob Michelsen for at sætte ham af, da han føler sig gjort til syndebuk.

Af Benjamin Lillelund

OB har haft en forfærdelig sæsonstart og ligget på sidstepladsen i flere runder, og krisetegnene var så småt begyndt at melde sig, inden de fik sæsonens første sejr i weekenden og nu er ved at til tilslutningen til konkurrenterne igen.

Sejren mod Vejle BK kom uden Kenneth Emil Petersen, der simpelthen var blevet sat af, og det er en tilværelse, som han ikke er tilfreds med. Han føler sig udpeget som skurken.

- Det er selvfølgelig en skuffende situation, jeg er havnet i. Jeg havde egentlig fuld forståelse for Jakobs valg, da han satte mig af mod FC Midtjylland, for jeg må også kigge indad. Jeg har ikke leveret på det niveau, som jeg før har gjort.

- At jeg så ugen efter får det sidste spark i ryggen, bliver kastet ud foran bussen og bliver gjort til syndebuk, er nok ikke måden, jeg ville have gjort det på, hvis manden et par måneder før var blevet anfører, siger Kenneth Emil Petersen til TV3 Sport.

Kenneth Emil Petersen er på papiret stadig anfører, men hvis han bliver ved med at sidde på bænken, kan det være et spørgsmål om tid, før han undergår samme udvikling som William Kvist, der har overgivet anførerbindet til Carlos Zeca i FC København.

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus