• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

OB-anfører om FCK's vindende mål: Der var offside

OB-spilleren Janus Drachmann var meget irriteret efter nederlaget til FC København. Han mener, at der var offside på gæsternes vindende mål.

Af Sylvester Guldberg Røn

OB kom foran med 2-0 på hjemmebane mod FC København, men de forsvarende mestre formåede at komme tilbage og vinde kampen med 2-3. Det var Dame N'Doye, der scorede det vindende mål. 

Målet var en smule omdiskuteret, da Dame N'Doye var lige på kanten af offside, da han blev spillet fri inden målet. Ifølge OB-anfører Janus Drachmann, så burde målet ikke have været godkendt. 

- Vi møder et godt hold, men bliver trykket for langt tilbage i anden halvleg, og så kan man sige, at der er offside på deres mål. Det irriterer mig sindssygt meget, at han ikke kan se den linjedommeren, når han står så godt. Men vi skal også erkende, at vi må gøre det bedre selv, sagde Janus Drachmann efter kampen til Canal 9. 

Troels Kløve lavede OBs to mål, mens Dame N'Doye med to mål og Jonas Wind med et enkelt mål vendte kampen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.