OB-angriber efter skidt start på AaB-kamp: Vi skal lære af det

Ifølge Sander Svendsen blev det afgørende for fredagens kamp, at AaB startede godt, mens OB startede meget skidt. Det mener han, at man i OB-truppen hurtigt må lære af.

Fredag aften var OB på besøg hos AaB på Aalborg Portland Park, da Superligaen vendte tilbage efter landsholdspause.

I de første 30-35 minutter var AaB fuldkommen dominerende, hvilket resulterede i et mål som Lucas Andersen satte ind på straffespark.

1-0 blev også stillingen ved slutfløjt, og derfor var den dårlige OB-start med til at koste vigtige point. Ifølge Sander Svendsen er det vigtigt, at man i OB-truppen lærer af AaB-kampen.

- AaB spiller rigtig godt, men vi ser selv rigtig dårlige ud i de første 30 minutter, og det afgører desværre kampen i dag. Sådan er fodbold desværre. Vi må bare arbejde hårdt og komme videre. Der kommer vigtige kampen i fremtiden. Vi skal lære af det, og det starter allerede ved den næste træning, siger han til OB's hjemmeside.

Yderligere siger Sander Svendsen, at man godt kunne have scoret et eller to mål i løbet af anden halvleg, men her manglede skarpheden altså.

OB får mulighed for at rejse sig om lidt over en uge, hvor de tager imod FC Nordsjælland på hjemmebane.