OB-angriber: Vi skulle have et gok i nøden

Rasmus Festersen har svært ved at forklare, hvorfor OB spillede så dårligt i første halvleg.

OB leverede et flot comeback mod AGF i den første Superligakamp efter vinterpausen.

Et faretruende nederlag lurede i pausen, men fynboerne formåede at komme tilbage og udligne, mens de blev båret af et entutiastisk hjemmepublikum.

Aarhusianerne førte 2-0 efter første halvleg, hvor OB var spillet ud af banen. Men i anden halvleg var det OB's tur til at score to mål og var i slutningen af kampen tættest på at tage sejren.

Efter kampen havde OB's angriber Rasmus Festersen svært ved at beskrive holdets svingende niveau.

- Det var som dag og nat, det vi leverede. Vi er glade for at være kommet tilbage fra 2-0. Det kunne have været meget værre. På den anden side kan vi også lave flere mål end to i anden halvleg, siger han til TV3 SPORT, inden han prøver at komme med en årsag til OB's sløve start.

- Måske vi lige skulle have et gok i nøden.

Med det uafgjorte resultat ligger OB og AGF nu på henholdsvis syvende- og ottendepladsen, inden de resterende 10 hold i Superligaen skal i kamp i weekenden.