FC København skuffede: 40-årig OB-pensionist med flot scoring

Henrik Hansen, assistenttræner i OB, blev sendt i aktion og spillede en hovedrolle, da fynboerne spillede uafgjort mod FC København.

FC København tog fredag eftermiddag imod OB i en testkamp, og det sluttede 2-2. FC København var ellers foran med to mål efter første halvleg, men en sen scoring af OB's assistenttræner var med til at sikre et uafgjort resultat.

I FC Københavns startopstilling var det mest bemærkelsesværdigt, at Robert Mudrazija startede inde. Den unge kroat har døjet med skader i en stor del af sæsonen, men er igen klar for Ståle Solbakkens mandskab.

Også OB havde comeback til en midtbanespiller i form af Jens Jakob Thomasen, der ligeledes har siddet ude i hele foråret med en skade.

Da kampen blev fløjtet i gang, gik der ikke længe før de københavnske værter bragte sig foran. Efter kun tre minutter spillede Bryan Oviedo bolden ind i fynboernes felt til Mohamed Daramy, der fik dirigeret kampens første scoring i mål.

Få minutter senere var der dårligt nyt for OB, da Alexander Juel Andersen måtte udgå med en skade.

Og det blev værre for OB, der før pausen kom yderligere bagud. Andreas Bjelland sendte Pep Biel afsted mod fynboernes mål, hvor han med sin anden afslutning scorede.

I pausen var der masseudskiftning hos FC København, der blandt andet sendte Jonas Wind i aktion for første gang i ni måneder, og han skulle danne angrebsduo med Mikkel Kaufmann, der også blev indskiftet. OB sendte samtidig Jeppe Tverskov, Daniel Obbekjær og Aron Thrándarson i kamp.

Efter pausen var det også OB, der kom bedst ud, og gæsterne fik reduceret efter få minutters spil. Moses Opondo fik bolden på kanten af FC Københavns felt og hamrede bolden fladt ind.

OB endte sågar også med at udligne i slutminutterne, men det var ikke en af førsteholdets spillere. I stedet var det assistenttræner Henrik Hansen, som var blevet sendt i aktion og viste, at han ikke har mistet sin teknik, da han scorede med et flot lob fra kanten af feltet.

Det blev kampens sidste mål, og det sluttede med en deler i Parken, hvor begge mandskaber fik sendt en hel masse spillere - og altså en assistenttræner - i aktion.