• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB-back har kontraktudløb: Vi er i dialog med spilleren

Foto: OB

Kingsley Madus kontrakt udløber til sommer, men backen kan ikke vise sig frem i øjeblikket. Hverken for OB-ledelsen eller andre klubber. Sportschefen siger, at parterne taler sammen, men vil ikke afsløre, om det ender med en forlængelse.

Af Anders Dehn

Der er næppe nogen fodboldspillere, der ligefrem glæder sig over, at sporten er lagt på køl af coronavirussen. Men situationen er særligt problematisk for dem, hvis kontrakt udløber til sommer. Det gælder eksempelvis OB's Kingsley Madu. Parterne er dog i dialog, siger klubbens sportschef til Sport Fyn.

Problemet for Madu er, at han ikke kan overbevise hverken OB eller andre klubber om, at han skal have en kontrakt, når han hverken kan træne eller spille kampe. Og for OB er problemet, at klubben ikke ved, hvor længe den skal gå uden vigtige indtægter fra tv og kampe.

Læs også:Quiz: Sidste spillerunde i Superligaens grundspil

- Vi er i dialog med spilleren og den holder vi for os selv, indtil vi melder noget ud. Vi er generelt godt med, fordi vi har forberedt en del ting og har afsluttet mange forhandlinger og forlængelser. Vi føler, at vi er i kontrol, siger sportschef Michael Hemmingsen til Sport Fyn.

OB's eneste anden spiller med kontraktudløb er Jacob Barrett Laursen, der også spiller venstre (wing)back. Han gjorde det allerede i vinter klart, at han ikke ville forlænge. Dengang forlød det, at han havde en aftale på plads med Armenia Bielefeld, men den er ikke officielt meldt ud endnu.

Læs også:Overblik: Danske klubber sender medarbejdere hjem

24-årige Kingsley Madu har bare spillet to kampe for OB's førstehold i denne sæson; én i Superligaen og én i pokalturneringen. Derudover har han været fast mand for reserveholdet.

Al professionel fodbold ligger stille i øjeblikket. Divisionsforeningen har suspenderet Danmarks tre bedste række på ubestemt tid. Håbet er dog, at ligaen kan sættes i gang i det sene forår eller starten af sommeren, så den kan afvikles inden 1. juli.

Læs også:OB sender medarbejdere hjem

Læs også:NordicBet Liga-klub har fået tilført millioner

Læs også:Polsk klub i store problemer: Risikerer at gå konkurs

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus