• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

OB-boss om FCK og FCM: Guld og sølv skal fordeles mellem de to

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jakob Michelsen tror ikke på, at de øvrige 12 Superliga-mandskaber kommer til at hente FC København og FC Midtjylland i denne sæson.

Af Andreas Arp

Efter en resultatmæssig forfærdelig sæsonstart er OB for alvor kommet ind på rette spor i de seneste par måneder. Fynboerne har ikke tabt en kamp siden 9. spillerunde mod Esbjerg, og de seneste fire kampe er tilmed endt med lutter sejre til Jakob Michelsens tropper. 

De fine præstationer betyder, at OB sammen med Brøndby lige nu er de nærmeste forfølgere til FC Midtjylland og FC København, der udgør toppen af Superligaen, men Michelsen har hverken en forhåbning eller forventning om, at OB eller de øvrige konkurrenter kan hente de 11 point, der lige nu er op til FC Midtjylland på andenpladsen:

Læs også: Optakt: FC Midtjylland - OB

- Jeg synes, de har fået samlet et efter danske standarder meget komplet mandskab. Det er dem og FCK, der er de suverænt bedste i Danmark lige pt, og allerede nu kan man vel nærmest konkludere, at guld og sølv skal fordeles mellem de to mandskaber. Så det er toppen af poppen, vi skal møde.

- De er gode med bolden, de har masser af power, dygtige i omstillingerne og rigtig stærke på standarder. Dertil har de både en god og bred trup, så det bliver vanvittigt svært for os, siger Jakob Michelsen til klubbens hjemmeside inden mødet med FC Midtjylland i den kommende runde. 

Han erkender, at det bliver en meget svær opgave, men OB går ind til kampen med troen på, at de kan drille midtjyderne:

- Det bliver en svær opgave, men bestemt ikke en umulig opgave. Der er ingen tvivl om, at FCM har et fantastisk fodboldhold, de er danske mestre, med i guldkampen igen i år og så møder vi dem tilmed i Herning, hvor de traditionelt set er fantastisk godt kørende.

- Mange hold har haft det svært i Herning, så jeg tænker, at det er en sjov, men også svær opgave, der venter os i morgen aften, fortæller Jakob Michelsen. 

Der er kampstart på MCH Arena klokken 19.00 fredag aften. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.