• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Rasmus Henriksen

OB-boss om testkampe: Bruges til at stå knivskarpt imod Brøndby

Foto: Lars Ronbog / Getty Images

OB er som så mange andre Superliga-klubber søgt mod varmen for at forberede sig til forårets Superliga-kampe. OB åbner med at møde Brøndby, hvilket fynboerne så småt er begyndt at forberede sig på.

Af Rasmus Henriksen

OB står foran at skulle møde Rapid Wien i en testkamp onsdag klokken 13.

Dermed får fynboerne endnu en mulighed for at give spillerne nogle minutter i benene forud for holdets første Superliga-kamp imod Brøndby, og det glæder fynboernes cheftræner Jakob Michelsen, der sammen med truppen befinder sig i tyrkiske Belek, hvor træningskampen også skal spilles.

Læs også:Ronnie Schwartz ny anfører i Silkeborg IF

- Vi glæder os til at møde et supergodt østrigsk hold. Vi mødte dem sidste år, da de lige var gået videre fra Europa League-gruppespillet. Der venter os en svær udfordring, men vi glæder os. Det er altid godt at møde en international modstander. Det bliver en tæt og god kamp, siger Michelsen til klubbens hjemmeside.

Når Superligaen begynder igen efter vinterpausen, tager OB imod Brøndby på hjemmebane. Selvom kampen først spilles den 16 februar klokken 18, indrømmer Jakob Michelsen, at testkampene begynder at blive brugt mere og mere som forberedelse til præmiereopgøret.

Læs også:Officielt: Randers henter midtbanespiller i OB

- Det er klart, at hvor vi her i opstarten begyndte med at give alle spillerne lige meget spilletid imod Middelfart, hvorefter vi zoomede ind og blev endnu skarpere imod Helsingborg, og sådan skal det gerne gå, så vi står knivskarpt til præmieren. Men der er også noget dosering i forhold til, at vi har en træningslejr, vi skal gennemføre, og at vi skal bygge folk op i stedet for at bryde folk ned, forklarer cheftræneren.

Læs også:Highlights: Se målene, fra Midtjyllands afklapsning af Hammarby

Læs også:Hollandsk klub fyrer Ricardo Moniz

Læs også:FCM-profil er tilbage: Man finder ud af, hvor fedt et job man har

Superliga

Mere Superliga

Fokus