• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

OB-boss tilfreds med transfervinduet: Vores mål er lykkedes

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB's sportsdirektør Jesper Hansen gør status over et transfervindue, hvor klubben fik opfyldt sine målsætninger med at få dækket hullerne i truppen

Af Mikkel Sloth

Der var ganske godt med aktivitet i OB i løbet af sommerens transfervindue, hvor fem spillere kom til klubben mens syv spillere forlod det fynske fodboldflagskib. De fem nye ansigter dækkede nogle af de huller, som blev skabt af sommerens afgange, og derfor erklærer sportsdirektør Jesper Hansen sig tilfreds med klubbens ageren i det netop overståede transfervindue.

- Vinduet har været rigtigt fint. Mange af vores mål er lykkedes, og vi sad klar til det sidste for at handle. Vi er meget tilfredse med de spillere, vi har fået ind, og der kom også lidt penge i kassen, så overordnet set har det været et godt transfervindue, fortæller han til OB's hjemmeside.

Alexander Juel Andersen erstattede eksempelvis Alexander Ludwig i forsvaret, mens Sander Svendsen kom til i stedet for Rasmus Festersen, der stoppede karrieren. Samtidig er også Moses Opondo, Kingsley Madu og Issam Jebali kommet til, og derfor ser Jesper Hansen gode perspektiver i den nuværende trup.

- Vi har en rigtigt spændende trup nu. Vi havde lidt skader med os ind til denne sæson og har også været lidt ramt her i starten, men jeg er ikke i tvivl om, at vore spil bliver bedre og bedre, når vi lige får spillet de nye folk ind, udtaler han og fortsætter:

- Jeg synes, at der er et godt potentiale i truppen, og vi har ambitioner om at nå top seks, selvom det bliver en svær sæson med tre nedrykkere. Men kommer man først i den øverste halvdel, så kan alt ske.

Udover diverse køb og salg har OB også forlænget kontrakterne med både Jeppe Tverskov, Oliver Lund, Ryan Johnson Laursen og Jens Jakob Thomasen. De og resten af truppen kan nu bruge landskampspausen på at få de nye spillere ind på holdet, inden Silkeborg venter om lidt under to uger. OB ligger i øjeblikket på 7. pladsen i 3F Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus