OB cruisede overbevisende sejr i land mod tamt Viborg-mandskab

Det var ikke meget modstand, OB mødte søndag eftermiddag, da holdet fra Ådalen sikkert slog Viborg med 5-1.

Oven på en rigtig god start på sæsonen gik det en smule nedad bakke for OB, der i de to seneste opgør før Viborg-kampen havde tabte 1-0 til henholdsvis Brøndby og Randers FC. Fynboerne var dog på revanchetørst søndag, og det kunne se på kampens slutcifre, da OB slog Viborg med 5-1.

Det startede også meget, meget skidt for Viborg, der indenfor det første kvarter måtte sige farvel til først Osama Akharraz og sidenhen Serge Deblé.

Blot 20 minutter senere lå bolden i nettet til 1-0 ved Rasmus Festersen efter en flot solotur fra Ari Skulason, der i feltet blev nedlagt af Søren Reese, hvorfor dommer Lars Christoffersen pegede på pletten.

Blot fem minutter senere udbyggede OB føringen ved et flot eksekveret kontraangreb. Rasmus Falk modtog bolden på midten af banen og sendte en flot tværaflevering mod Oliver Lund, der tog et skarpt træk ind i banen og smækkede bolden ind i pandebrasken på den fremadstormende OB-spiller, der viste sig at være selvsamme Rasmus Falk, der havde startet angrebet. 2-0 til OB ved pausen.

Anden halvleg var et sandt Anders K. Jacobsen-show. Den tidligere AaB-angriber gjorde det allerede tre minutter inden i halvlegen til 48 efter en flot dyb stikning fra Rasmus Falk og 20 minutter senere fortsatte showet oven på en assist fra Rasmus Festersen inden Jacobsen med et lille kvarter igen af kampen kunne prikke bolden i kassen og fuldende sit hattrick.

Det skal dog nævnes, at Viborg ved stillingen 0-3 fik reduceret til 3-1 og faktisk havde et par gode minutter frem til 4-1-scoringen.

Det endte dog ved 5-1, og dermed har Viborg ikke slået OB i Superligaen siden 2007.