OB dominerede i smal sejr over Hobro

OB tog fredag aften en sikker sejr over Hobro, da de sendte nordjyderne hjem med et 1-0 nederlag. Janus Drachmann scorede kampens eneste mål.

OB spillede sig fredag aften i top seks med en sejr over Hobro.

Efter to minutter bed OB fra sig. Jacob Barrett Laursen fandt Troels Kløve på kanten af det lille felt, men Jesper Rask afviste forsøget med en fin redning

OB satte sig på opgøret fra start, og fik presset Hobro helt ned i egen hule. Og det indledende pres fra fynboerne gav pote.

Efter ni minutters spil modtog Janus Drachmann bolden et par meter udenfor Hobro-feltet. OB-anføreren valgte at sparke første gang, og med en resolut afslutning i det korte hjørne sparkede han OB i front.

OB fortsatte det massive pres, og efter 15 minutters spil var de igen tæt på. Mathias Greve sendte en afslutning afsted fra kanten af feltet, men Jesper Rask i Hobro-målet fik pareret bolden ud til et hjørnespark.

Efter 23 minutter fik Hobro bolden i nettet, da Julian Kristoffersen bragede ind i OB-keeper Sten Grytebust, der tabte bolden i målet. Derfor blev målet annulleret.

OB skulle også få en scoring annulleret. Nicklas Helenius fik bolden over streg tæt inde under målet, men linjedommeren vinkede angriberen offside i situationen, og dermed stod det 1-0 ved pausen.

OB kom bragende ud til anden havleg. Der var ikke spillet mere end et par minutter, da Jeppe Tverskov fandt Nicklas Helenius med en høj bold i dybden, der fuldstænding tog fusen på Hobro-forsvaret. Nicklas Helenius fik dog ikke ordentligt ram på bolden med hovedet.

Efter den hæsblæsende start på anden halvleg blev kampen mere rodet, og ingen af holdene skabte de helt oplagte chancer. OB gav Hobro lidt mere plads, men nordjyderne blev aldrig rigtig farlige.

Efter 75 minutter fik OB en god mulighed. Bashkim Kadrii fik et frispark tæt på Hobros felt, men angriberen sendte forsøget snert over.

Hobro forsøgte sig med offensive indskiftninger af Quincy Antipas og Sebastian Grønning, og Antipas havde også et nærgående forsøg til sidst.

OB holdt dog stand, og de tog en 1-0 sejr, der godt kunne have været blevet større. Fynboerne spiller sig ind i top seks, mens Hobro ligger på sidstepladsen i Superligaen.