Ifølge Fyens Stiftstidende vil OB forstærke sig med spillere fra andre Superliga-klubber.

Det er ingen hemmelighed, at OB er ude efter offensive forstærkninger i dette transfervindue, og nu viser det sig, at tilgangene til den fynske offensiv kan komme fra andre Superliga-klubber.

Lokalmediet Fyens Stiftstidende skriver således, at FC Københavns Kasper Kusk samt Viborg FF’s Serge Deblé er på ønskelisten i OB.

Deblé har kontraktudløb i Viborg til sommer, og selvom han viste opadgående formkurve i efterårssæsonen, er det ikke sikkert, at han har en fremtid i klubben fra domkirkebyen. Viborg FF har således netop hentet en anden angriber i Mate Vadsadze, og det kan betyde, at Deblé er på vej væk.

Kasper Kusk har fået begrænset spilletid i FC København i denne sæson, og konkurrencen er hård i den danske mesterklub. De seneste meldinger er, at Nicolaj Thomsen også er på vej til FCK, og det kan skubbe Kusk yderligere væk fra spilletid. Om der er tale om et køb eller en lejeaftale er endnu uvist, men OB-træner Kent Nielsen og Kasper Kusk kender hinanden indgående fra deres fælles tid i AaB.

Endnu er der tale om ubekræftede rygter, men der er altså ingen tvivl om, at OB vil forstærke sig denne vinter.

Tidligere er FC Københavns angriber Bashkim Kadrii også blevet sat i forbindelse med OB.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO