• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

OB-forsvarer skal møde sin gamle klub: De har en masse power

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Oliver Lund kom tilbage i januar til OB fra Lyngby, og forsvarsspilleren ser frem til at møde sine gamle holdkammerater søndag eftermiddag

Af Mikkel Sloth

I morgen skal OB på besøg hos Lyngby, og turen til det nordlige København bliver en hård opgave for Striwerne. Det mener den tidligere Lyngby-spiller Oliver Lund, som til OB's hjemmeside sætter ord på søndagens opgør.

- Lyngby har gjort det godt i sæsonen. Det er en svær modstander, og de er gode på hjemmebane. De er et kontrastærkt hold. De har en masse power og en god energi, som de er gode til at bringe ind.

Læs også:OB-træner om Lyngby: De skal nok klare sig

Det er mindre end et år siden, at Oliver Lund skiftede Lyngby ud med OB, og derfor bliver det også en særlig oplevelse for den 29-årige forsvarsspiller.

- Det er altid sjovt at møde sine gamle holdkammerater. En del af dem er jeg stadig i kontakt med, så det bliver helt klart en lille smule specielt. Men det laver ikke om på, at når vi går ind på banen, så er vi modstandere.

Læs også:Mestertræner kæmper for overlevelse med SIF: Vidste, at det ville blive svært

Selvom OB er på udebane, går de ind til kampen som favoritter, og fynboerne er inde i en ganske god periode, hvor de har vundet fem ud af de seneste syv kampe. Det er noget, som de skal tage med til kampen.

- Vi skal fokusere på vores egne styrker og den stime vi er inde i lige i øjeblikket. Der har selvfølgelig været rigtig god fodbold og vi har fået gode resultater. Og det skal vi tage med derover og gerne få et godt resultat med hjem, afslutter Oliver Lund.

Kampen mellem Lyngby og OB fløjtes igang på Lyngby Stadion kl. 14:00 søndag eftermiddag.

Læs også:Optakt: Lyngby BK - OB

Læs også:De holder vejret i OB: Profiler tvivlsomme til vigtigt opgør

Læs også:Randers FC forlænger med midtbanebaneprofil

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020