Trods polsk interesse: Emil Larsen tæt på Lyngby-aftale
2016-01-22 16:12
Foto: tipsbladet.dk

Emil Larsen er fortid i dansk fodbold og OB. Kantspilleren skifter til Columbus Crew fra Major League Soccer.

Kantspiller Emil Larsen er fortid i OB.

I et skifte, som nok behager både Larsen og OB har den amerikanske klub Columbus Crew fra Major League Soccer - den bedste række i USA - købt Emil Larsen, der kun havde et halvt år igen af sin aftale med OB.

Det bekræfter den fynske klub på sin hjemmeside.

- - Der er ingen tvivl om, at Emil Larsen er en rigtig dygtig spiller, som har nogle helt særlige kvaliteter. Samtidig har det også været åbenlyst for alle, at han ikke har følt sig tilrette i OB i den seneste periode. Derfor har det været oplagt for både Emil og os, at tage imod muligheden for at han kan starte på en frisk i en ny liga med et attraktivt sportsligt niveau. Vi ønsker Emil al mulig held og lykke og håber at se ham præstere på sit topniveau i den amerikanske liga, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Emil Larsen erkender, at tiden i OB ikke gik, som han havde ønsket og håbet, og han er derfor glad for at prøve noget nyt.

- For mig er det en stor mulighed at komme til Major League i USA. Det er en liga, der er inde i en rigtig god udvikling, og der er mange store profiler, der tidligere har været i europæiske klubber, som nu spiller derovre. Jeg kommer til en ny liga i et helt nyt land, hvor der ikke er så mange, der har en holdning til mig, og det giver mig en rigtig god mulighed for at starte helt forfra i en klub, der gerne vil spille teknisk fodbold. Tiden i OB har ikke udviklet sig som hverken jeg eller klubben havde håbet, men det ændrer ikke på, at jeg har lært en masse gode mennesker at kende, og jeg ønsker OB alt det bedste i fremtiden, siger Emil Larsen.

Kantspilleren, 24 år, fortsætter altså karrieren i USA nu.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO