• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

OB henter den danske landsholdsangriber Morten Skoubo på en fri transfer. Skoubo har fået en tre-årig kontrakt i den fynske klub.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Rygtet har været der længe, men nu er det officielt. Den danske landshodsangriber Morten Skoubo skifter til OB på en fri transfer fra den hollandske klub Roda.

- Morten Skoubo er en erfaren angriber af rigtig høj klasse. Både fysisk, teknisk og afslutningsmæssigt holder han et højt niveau, og de seneste sæsoner i Holland har han vist sig fra sin bedste side. Det betyder, at han aktuelt er dansk landsholdsspiller, og derfor er det naturligvis rigtig glædeligt for os, at det er lykkedes os at hente ham til OB. Han vil kunne bidrage med sin energi, sin skarphed og sin rutine, og det er alt sammen vigtige elementer for os, og vi er sikre på, at Morten Skoubo vil blive en vigtig del af truppen i forbindelse med vores kommende sæsoner i både Superligaen og europæisk fodbold, siger OB's adm. direktør Thomas Christensen.

Læs også: Brøndby og OB jagter Skoubo

Morten Skoubo, der har spillet i udlandet siden 2006, møder sine nye holdkammerater allerede onsdag formiddag. Herefter tager han hjem til Holland for en kort stund, inden han vender tilbage til Fyn for at starte træningen i OB.

- Jeg er rigtig glad for at komme til en topklub i Danmark. OB har vist sig som førsteudfordrer til FCK i de seneste år, og det håber jeg, at vi kan gøre endnu mere ved i år. Deltagelsen i kvalifikationen til Champions League er med til at gøre det til en spændende sæson, vi går i møde, og det ser jeg frem til at være en del af, bedyrer Skuobo.

Udover Roda har den tidligere Brøndby-bomber en fortid i klubber som FC Midtjylland, tyske Borussia Mönchengladbach, engelske West Bromwich, spanske Real Sociedad og hollandske Utrecht. Men nu er 30-årige Skoubo tilbage i Superligaen indtil sommeren 2014. Angriberen får trøje nummer 11 i OB.