• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB hylder Lars Høgh og Miraklet i Madrid på søndag

Foto: Getty Images

I år er det 25 år siden, at Real Madrid blev sendt ud af OB i UEFA Cuppen, og det fejrer man hele året på Fyn. Markeringen begynder med en hyldest til Lars Høgh.

Af Oliver Okstrøm

Det er svært at komme på noget, der har overgået OB's triumf 6. december 1994, hvor man slog selveste Real Madrid ud af UEFA Cuppen, og da det i år er 25 år siden, så er det noget, som den fynske Superligaklub markerer.

Det første handler om en hyldest af Lars Høgh, der var med til at sikre sejren på Bernabeu med en række store redninger. Det kommer til at foregå på søndag klokken 12.30 bag Richard Møller Nielsen Tribunen, melder klubben på dens officielle hjemmeside.

Det er noget, som kommerciel chef Jack Jørgensen ser meget frem til.

- OB er en traditionsklub, og vi er stolte over vores historie og ikke mindst de personligheder, der igennem mere end 131 år har været med til at skrive den. På søndag hylder vi Lars Høgh, et klubikon og en fantastisk person, der er indbegrebet af OB, siger han og fortsætter:

- Vi glæder os til at byde Lars, hans familie, tidligere holdkammerater og forhåbentligt en masse OB-fans velkommen, når vi løfter sløret for vores hyldest på søndag kl. 12.30 og sammen giver ’Høgh’en’ den hyldest, han fortjener, lyder det fra Jack Jørgensen.

Lars Høgh var foruden sit tydelige aftryk på 2-0-sejren i Madrid også den spiller i OB, der har spillet flest kampe for klubben med 817 af slagsen, hvor det nåede at blive til tre mesterskaber og tre pokaltitler.

Markeringen af Miraklet i Madrid, som sendte OB videre med en samlet 4-3-sejr, da man i den første kamp i Odense tabte med 2-3.