2017-10-03 16:10
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København må ikke have udebanefans med til sin næste udekamp i Odense, og det ærgrer værterne, der både mister en betragtelig indtægt og får et mindre attraktivt opgør at trække egne fans ind til.

Fodboldens Disciplinærinstans ændrede i dag dommen mod FC København efter urolighederne på Brøndby Stadion i august, således at klubben nu må undvære medrejsende fans i det næste Superliga-opgør og det næste derby mod Brøndby IF.

Det betyder, at mestrene ikke får nogen udebanefans på stadion, når holdet gæster OB 15. oktober, og dermed går de fynske værter glip af entreindtægter fra de 1000-1500 FCK'ere, når normalt rejser med. 

Det er på ingen måde retfærdigt, mener OB's kommercielle chef, Jack Jørgensen, der ikke er imponeret over, at straffen kommer til at gå ud over både FCK og OB.

- Jeg siger vist ikke for meget, hvis jeg siger, at det kom som et chok for os. Vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at FC Københavns fans' dårlige opførsel skulle påvirke os, siger Jack Jørgensen til BT.

OB-chefen ærgrer sig også over, at klubben nu har en mindre attraktiv kampoplevelse at tilbyde sine hjemmebanetilskuere, da de store antal af medrejsende fans, som eksempelvis FC København ofte medbringer, giver opgørene en anden atmosfære.

Desuden har OB tænkt sig at jagte en økonomisk godtgørelse for tabet af indtægter, som karantænen til FCK-fansene medfører.

Tipsbladet.dk har i løbet af dagen forsøgt at få en kommentar fra OB's sportschef, Jesper Hansen, men han har ikke været til at træffe. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO