• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB-indkøb kom til Odense med skade: Han er først i topform om en måned

Moses Opondo bøvlede med skader i Vendsyssel FF, og han tog efterveerne fra en knæskade med til OB. Derfor må cheftræner Jakob Michelsen vente lidt endnu med at se sit nyindkøb folde sig ud.

Af Anders Dehn

Når man skifter klub, vil man gerne imponere sine holdkammerater og ikke mindst sin træner fra start. Det har Moses Opondo bare svært ved at gøre i OB i øjeblikket.

Da OB trænede tirsdag formiddag, deltog sommerindkøbet kun i noget af træningen. Forklaringen er, at han havde nogle skadesproblemer i Vendsyssel FF, som han har taget med sig til Fyn.

Læs også: Opondo har kæmpet hårdt for gennembrud: Det føles også lidt sødere

Derfor forventer cheftræner Jakob Michelsen ikke at se det bedste fra sin nye spiller lige med det første.

- Der går nok en måned, inden han er i topform. Ellers var alle med til træningen, men fem-seks stykker deltog ikke i det hele, siger træner Jakob Michelsen til Sport Fyn.

OB tog mandag i sidste uge hul på træningen frem mod den kommende Superliga-sæson, og torsdag spillede holdet sin første testkamp mod det lokale 2. divivisionhold Næsby. Den vandt OB med 1-0.

På fredag venter så skarpere modstand, når SønderjyskE kommer forbi Odense. Det er næstsidste styrkeprøve inden Superliga-starten. Kun et opgør mod Holstein Kiel venter efter SønderjyskE-kampen.

OB får besøg af FC København i Superliga-premieren den 14. juni.

Superliga

Mere Superliga

Fokus