• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB jubler: 18-årig midtstopper forlænger sin kontrakt

Foto: OB.dk

Fynboerne OB har fået en forlængelse i hus med midtstopper Christian Vestergaard, 18 år.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben OB har brugt januarvinduet på at lave en del handler - blandt andet har man hentet stopper Kasper Larsen tilbage til Fyn, og man har også hentet islandske Aron Elis Thrandarson.

Men de har ikke kun haft for øje at sikre sig forstærkninger udefra - de har også sørget for at holde fast i noget af det, de har i egne rækker.

Det gælder blandt andet midtstopper Christian Vestergaard, der har fået en fuldtidskontrakt. Den 18-årige OB'er, der spiller på klubbens U19-mandskab, får en aftale, der gælder fra sommeren 2020 og frem til udgangen af 2021, oplyser OB i en pressemeddelelser.

Dermed indgår han også i førsteholdstruppen fra den kommende sæson.

Læs også:Medie: OB skriver med angriber fra Danmarksserien

- Christian har gennem en længere periode vist, at han spiller på et meget højt niveau på vores U19-hold. De ligger suverænt nummer et, og Christian har været en fast klippe i forsvaret. Han er en spiller med et stort potentiale for OB, og vi finder det kun naturligt at rykke ham op i førsteholdstruppen. Han blev fundet i Assens via vores gode samarbejde i Øens Hold, og vi er glade for, at dette endnu engang har ført til, at en spiller havner i vores superligatrup. Han har lige gennemgået en succesfuld operation i sit korsbånd, men vi tror så meget på ham, at vi gerne venter på, at han er klar efter sin genoptræning, siger sportsdirektør Jesper Hansen om forlængelsen.

Fra den 18-årige selv lyder det:

-  Det er noget helt specielt for mig. Jeg har været i klubben, siden jeg kom til som 13-årig, og jeg har fået min fodboldmæssige uddannelse i OB. Jeg kender derfor klubben og ved, hvad der kræves for at spille her. Jeg har altid haft stor kærlighed til OB, som bare er min klub. Jeg har aldrig haft andre for øje, og nu får jeg så chancen i førsteholdstruppen, hvilket har været den store drøm for mig. Derfor er jeg også enormt glad og stolt over, at klubben gerne vil have mig og skriver kontrakt med mig, når jeg nu er ude i et stykke tid. Jeg skal lære af de andre erfarne spillere og forbedre mig hver dag, så jeg kan bruge det fremadrettet i min karriere. Nu skal jeg lige kommet godt i gang igen, og så er mit mål at blive en del af startelleveren i fremtiden. Jeg glæder mig virkelig til at tage fat.

Christian Vestergaard har fortsat sin debut til gode for OB's førstehold.

Læs også:OB er karantæneramt i defensiven inden FCN-kamp

Læs også:OB'er besøgte Premier League-klub: Virker som en god mulighed

Læs også:Transferplanen: Brøndby gør sig overvejelser om salg af topscorer Wilczek

Læs også:Avis: Brentford dropper Emre Mor

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.