• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Mads Toppels kontrakt udløber om tre måneder, og OB har ikke tilbudt ham en ny. Toppel håber på en forlængelse, hvis betingelserne er rigtige.

Af Simon Møbjerg Sørensen

29-årige Mads Toppel vogtede i går buret for OB i kampen mod HB Køge. Det normale førstevalg Stefan Wessels var reduceret til Toppels vanlige rolle som reserve, og det glædede naturligvis OB-keeperen at få chancen.

Spørgsmålet er så, hvad fremtidsplanerne i OB er? Stefan Wessels har kontraktudløb til sommer, mens Mads Toppels aftale udløber til nytår - altså om mindre end tre måneder. Skal OB satse videre på Toppel eller Wessels, eller skal de hente en keeper udefra? Toppel selv har ikke svaret.

- Jeg har talt kort med OB om det her, og om hvordan det hele ser ud, og vi har aftalt, at vi skal snakkes ved senere på året. Men skal jeg være ærlig, har jeg ikke tænkt det store i det. Det løser sig jo altid til sidst på én eller anden måde. Men jeg skal selvfølgelig vide, hvad de har tænkt sig, inden jeg kan beslutte noget. Lige nu koncentrerer jeg mig om OB, og jeg håber at få så mange kampe som muligt. Alt det andet må vente lidt endnu, siger Mads Toppel til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Wessels: Jeg behøver ingen forklaring

Familien Toppel har lige købt hus på Fyn, og derfor bliver Mads Toppel naturligvis gerne i OB, som han debuterede for i den bedste række i 2002 efter skiftet fra B1909. Efter den første OB-tid optrådte han for Randers, Næstved og Tromsø, inden han kom tilbage i starten af 2011.

Om kampen mod HB Køge bliver en enlig svale med Toppel på mål, får vi først at vide om godt 14 dage, for landskampene på fredag og tirsdag i næste uge udskyder OB's 12. Superliga-runde-kamp mod AGF til den 16. oktober.

- Jeg ville rigtig gerne have haft en kamp i weekenden, men sådan er det bare ikke. Ni får vi at se, hvordan det ser ud, når vi nærmer os kampdag igen. Det var fantastisk at få et godt skulderklap af træneren, for jeg har arbejdet hårdt for det her i lang tid.

- Jeg håber, at jeg står igen mod AGF, men jeg har ikke fået nogen garantier for det. Stefan har været inde i en lidt dårlig periode, men han er en god målmand som også har stået gode kampe for os. Han har haft pladsen fra start, og jeg fik den så mod HB Køge. Der er stor konkurrence om pladsen, og det kan være med til at holde os begge til ilden, lyder det fra Mads Toppel.

Mads Toppel har spillet i alt fem Superliga-kampe for OB. Tre kampe i sæsonen 2002/2003, sidste runde i sidste sæson og kampen mod HB Køge i går.

LÆS OGSÅ: Onyszko: Polak bedre end Wessels