• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

OB-kaptajn om opstart: Kan mærkes i kroppen

Foto: Getty Images/Jan Christensen

Janus Drachmann kan mærke, at forberedelserne til Superligaen koster kræfter, men OB er på rette vej.

Af Benjamin Lillelund

I sidste sæson var OB en af de positive overraskelser og endte med at snuppe femtepladsen i et tæt mesterskabsspil. Det skal striberne forsøge at følge op på i den kommende sæson, der begynder allerede om halvanden uge.

I aften skal OB møde Holstein Kiel i endnu en træningskamp, og det tætpakkede program er da også noget, som Janus Drachmann kan mærke.

- Det er dejligt, at vi, for hver dag der går, kommer tættere på turneringsstart, for det er jo det, vi alle ser frem til. Lige nu er vi i gang med opstarten, og det er en nødvendig del, hvis sæsonen skal være god.

- Opstarten kan mærkes i kroppen, hvor der er lidt ømhed, men sådan skal det være. Det går den rigtige vej, glæden er stor, og lysten for at komme ud og spille fodbold er der rigtig meget lige nu, siger Janus Drachmann til ob.dk.

Drachmann ser frem til at møde en tysk modstander, som de ikke plejer at spille mod. Og her skal de nye taktisk elementer arbejdes på plads.

- Vi skal bruge træningskampene til at prøve nogle af de ting af, som vi har øvet på træningsbanen. Dem skal vi bygge videre på, ligesom vi skal bygge videre på vores fine sidste sæson. Der er til denne sæson også kommet nogle nye regler i fodboldloven – blandt andet i forhold til igangsætning på målspark, som kan give nogle nye muligheder både for os og vores modstandere, som vi skal have ind under huden.

- Men først og fremmest skal der zoomes ind mod sæsonstart, vi skal finde tilbage til vores vante positioner, og forhåbentlig kan vi lykkes med at spille godt og vinde over Holstein Kiel i morgen, slutter Janus Drachmann.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.