• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB-keeper om FCM-sejr: De trykker vanvittigt på med fire-fem kæmpe folk

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Oliver Christensen leverede en toppræstation i OB-målet, da holdet slog FC Midtjylland. Sidstnævnte pressede ellers på, mener han.

Af Anders Dehn

Det var lang tid, siden OB havde vundet i Herning. Faktisk knap fem et halvt år og ni forsøg, siden mål fra Martin Spelmann og Rasmus Falk sikrede fynboerne en 2-0-sejr ude mod FC Midtjylland.

Nu er det dog kun én dag siden, eftersom OB vandt på MCH Arena søndag eftermiddag. Det holdt til gengæld hårdt, og Oliver Christensen i målet måtte levere en god præstation for at holde værterne fra at score.

Læs også:OB-træner: Sejr over FCM kan begynde en god periode

FC Midtjylland gjorde ellers sit til at lægge pres på den unge OB-målmand.

- Det er selvfølgelig dejligt, at vi får tre point, og jeg personligt selv leverer en fin præstation. Men jeg synes, at vi står godt nede bagved, også selv om de trykker helt vanvittigt på med fire-fem kæmpe folk til sidst. Der står vi imod, og det er sgu stærkt, siger Oliver Christensen til OB's hjemmeside.

Stærk var også Christensens præstation. FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko fremhævede den som en væsentlig del af forklaringen på, at hans hold tabte.

Læs også:FCM-anfører om Evander: Plads til at træde ved siden af

- Deres keeper stod helt eminent. Vi havde fire 100-procents-chancer, men han reddede alt. Vi belejrede dem totalt til sidst, men ind ville den bare ikke, og det er megafrustrerende, sagde Sviatchenko til Canal 9 efter kampen.

Nederlaget til trods indtager FC Midtjylland stadig førstepladsen i Superligaen, dog kun med ét point ned til FC København. OB rykkede fra syvende- til femtepladsen.

Se højdepunkter fra kampen i videoen i toppen af artiklen.

Læs også:FCM-bødlen efter sejr: Ingen havde regnet med os

Læs også:FCM-anfører efter nederlag: Deres keeper stod helt eminent

Læs også:OB tildeler FC Midtjylland andet nederlag på tre dage