OB'er: Vi bliver bedre kamp for kamp
2016-03-10 20:18
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

OB har ansat Tonny Hermansen som ny talentchef efter et stærkt samarbejde hidtil.

I OB har man store forventninger for fremtiden. En af de ting, fynboerne gerne vil satse mere på er talentarbejdet, hvor overgangen mellem Alka Superliga-truppen og talentrækkerne skal forbedres. I den forbindelse har klubben nu taget et spændende skridt. Torsdag kunne OB melde, at man har forfremmet U19-succestræner Tonny Hermansen til rollen som talentchef. 

Her skal hans tå i spidsen for talenterne fra U/13 til U/19, og det glæder OB-toppen:

- Tonny Hermansen har været en del af OB i et års tid, og selvom vi kendte ham rigtig godt, inden han blev ansat hos os, så er vores kendskab til hinanden blevet forstærket, og vi ser mange måder, hvor vi kan få endnu mere ud af vores samarbejde. Derfor har det været logisk for os, at Tonny skulle overtage rollen som talentchef efter Uffe Pedersen, siger sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

- Tonny har kæmpe erfaring fra sine mange år som chef- og talenttræner i forskellige klubber, og samtidig er han vellidt og afholdt af alle i klubben. Han overtager ansvaret for en talentafdeling, der har en rigtig god og solid base, og han får derfor et fint grundlag for at videreudvikle tingene, så vi får bygget endnu mere på i forhold til tydelighed i de krav og metoder, der er nødvendige for at uddanne talenter til superligaspillere, lyder det fra Jesper Hansen. 

OB er nu i gang med at finde en afløser for Tonny Hermansen til jobbet som U/19-træner. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO