• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

OB krydser fingre: Millioner i vente ved stort Eriksen-salg

OB’s sportsdirektør, Jesper Hansen, håber, at Christian Eriksen bliver solgt til sommer, da det vil give Superliga-klubben nogle penge på kistebunden.

Af Morten Jørgensen

Det er efterhånden en hel del år siden, at Christian Eriksen tørnede ud for OB, men i den fynske klub holder man stadig øje med, hvordan den danske landsholdsspiller leverer. Det kan nemlig kaste millioner af sig.

Gentagne gange er midtbanespilleren blevet sat i forbindelse med Real Madrid eller Barcelona, og sommerens transfervindue kan muligvis blive tidspunktet, hvor Tottenham-profilen forlader den engelske hovedstad, og vil vække glæde i OB-lejren.

Hvis Christian Eriksen bliver solgt, vil der falde en procentdel af transferbeløbet af til Superliga-klubben i form af uddannelsespenge.

- Selvfølgelig følger man med i det. Da Barcelona også var på banen i sommer, fulgte jeg det tæt. Selvfølgelig håber man altid, at der falder en appelsin ned i turbanen. Men det er ikke noget, vi sidder og kalkulerer med. Christian har jo været meget loyal over for de klubber, han har spillet i – og han er blevet der længe, fortæller OB’s sportsdirektør, Jesper Hansen, til B.T.

Ifølge avisen vil OB modtage omtrent 1,2 procent af den samlede transfersum i uddannelsespenge, men nogen videresalgsklausul mener Jesper Hansen ikke, at Superliga-klubben har på den tidligere Ajax-spiller.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus