• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

OB møder kriseramte HSV i træningskamp

Mens Superligaen og Bundesligaen ligger stille, tager OB og Hamburger SV en træningskamp. Det bliver dog uden tilskuere.

Af Anders Dehn

To hold, der nok kæmper lidt med selvtilliden, får fornøjelsen af hinanden i en træningskamp på torsdag. OB og det altid kriseramte (nu lidt mere end normalt) Hamburger SV udnytter landskampspausen til at spille en indbyrdes kamp.

Sport Fyn skriver, at de to mandskaber mødes i en træningskamp klokken 14 et sted i Hamborg-området. Der bliver dog ikke med tilskuere, for de er ifølge avisen ikke velkomne.

Det er anden gang i denne sæson, at OB udnytter en landskampspause til at spille træningskamp i Hamborg. I november måned var holdet også af sted og mødte 2. Bundesliga-mandskabet St. Pauli.

Mens OB i den forgangne weekend endegyldigt missede top 6 for denne sæson og dermed for tredje sæson på stribe missede målsætningen, står det trods alt værre til hos HSV. Holdet ligner slet og ret en nedrykker.

Det ligger sidst i Bundesligaen og har syv point op til den 16. plads, der giver to playoffkampe om at overleve. Holdet skiftede træner i sidste uge og fyrede ugen før både den administrerende direktør og sportsdirektøren.

Rykker HSV ned, vil det være første gang i Bundesligaens historie.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus