• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

OB-profil: Det bliver svært mod Sønderjyske

OB-profil: Det bliver svært mod Sønderjyske
Foto: Getty Images/Lars Ronbog

OB står over for den onde ånd i form af Sønderjyske på søndag. Det bliver en svær opgave, siger Ryan Johnson Laursen.

Af Benjamin Lillelund

Traditionelt set har OB ekstremt svært ved at møde Sønderjyske, og i Superligaens grundspil blev det også til uafgjort 2-2 og et nederlag på hele 0-3.

I første møde i nedrykningsspillet vendte bøtten imidlertid i den grad for odenseanerne. Her blev det nemlig til en sejr på 2-1, og i morgen står de to hold igen over for hinanden.

- Vi kender jo efterhånden meget til SønderjyskE, og vi ved, de kan volde os problemer. Inden vores seneste sejr over dem her i gruppespillet havde vi ikke slået dem i 11 kampe, så vi har haft det rigtig svært med dem, og jeg er overbevist om, at det bliver svært igen. Vi har problemer med deres dyder, deres fysik og deres tætte kæder – og så er det bare et hold, der er svære at spille mod, siger Ryan Johnson Laursen til ob.dk.

I nedrykningspuljen har OB vundet tre kampe og spillet to uafgjorte, så der er gode forudsætninger for at nuppe en sejr mere.

- At vi er inde i en god stime på fem kampe uden nederlag er helt sikkert et plus. Vi har en tro på, at det, vi gør i øjeblikket, er det rigtige, og når vi går på banen, så er vi ikke i tvivl om, at vi kan vinde. Det er en god stime, vi er inde i, og det skal vi holde fast i, så vi kan have en god følelse inden playoffkampene, der venter mod AGF, forklarer Laursen.

OB kommer til at vinde nedrykningspulje 2, da de inden sidste runde før playoffkampene fører med fire point til Sønderjyske.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus