• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB-profil om rygter: Jeg har ikke hørt noget fra Brøndby

Jeppe Tverskov har været sat i forbindelse med Brøndby IF, men OB-spilleren fortæller, at han ikke har hørt fra de blå-gule.

Af Ole Hoffskov

Transfertid er rygtetid, og rygter har der allerede været om OB-profilen Jeppe Tverskov, der spillede en stor sæson i fjor og blandt andet blev kåret som Årets Spiller i den fynske Superliga-klub.

Den tidligere Randers FC-spiller har under Jakob Michelsen spillet mere eller mindre fast i det centrale forsvar, og det har han gjort med så stor overbevisning, at andre klubber har fået øjnene op for ham her et år før kontraktudløb i Ådalen. 

- Jeg har godt hørt, at der er lidt rygter og det ene og det andet, men jeg har ikke selv hørt noget endnu, så meget kan jeg sige. Mine repræsentanter snakker med Jesper (Hansen, sportsdirektør i OB, red.), og der skal nok komme noget ud af det på et tidspunkt, men hvad ved jeg ikke lige nu, siger Jeppe Tverskov til Stemmer fra Ådalen og fastslår, at han ikke er afvisende over for at forlænge med fynboerne.

I sidste uge blev Tverskov og Brøndby IF kædet sammen af lokalavisen Fyens Stiftstidende, men det er ikke en transfer, der synes at være i spil på nuværende tidspunkt.

- Hvis de har været interesseret, har de nok snakket med klubben, men jeg har ikke fået noget at vide, siger Tverskov, der ikke mener, at et skifte til Brøndby vil være et markant skridt op ad stigen:

- I forhold til sidste sæson synes jeg ikke, der var den store forskel på os og Brøndby, men de har et større bagland og mere kapital, som gør, at de på sigt nok kommer til at have store udviklingsmuligheder. Omvendt er OB også i en opadgående kurve, så lige nu synes jeg, de to klubber ligger meget ens.

Jeppe Tverskov har valgt at skifte agent denne sommer og repræsenteres fra 1. juli ikke længere af Michael Johansen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus