• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

OB-profil tilfreds trods 0-0: Det er svært i Hobro

Foto: Getty Images

Oliver Lund var nogenlunde tilfreds med præstationen og resultatet, selvom OB blot kom fra Hobro med 0-0 i bagagen.

Af Mads Bye Marboe

OB tabte i sidste weekend med 2-0 til FC Nordsjælland, hvorfor fynboerne fredag aften skulle forsøge at komme tilbage på sejrssporet, da Hobro tog imod.

Netop dette lykkedes dog ikke helt for Jakob Michelsens mandskab, som måtte nøjes med 0-0 trods en række fine muligheder efter pausen.

Præstationen og resultatet var dog nok til at gøre wingback Oliver Lund tilfreds, da han efter opgøret talte med TV3 Sport.

- Vi får vel ikke brudt Hobro rigtigt op i dag. Vi kommer til de chancer, vi skal komme til. Vi har et par store, men det har Hobro også. Det er en typisk 0-0-kamp, lyder det fra OB-profilen.

- De er et solidt 4-4-2-hold, som står godt på banen. De er svære at bryde op, de giver ikke særlig meget bagrum, og når de endelig giver bagrum, så støtter de hinanden godt. De kommer godt tilbage og stå, så de er enormt svære at spille mod.

Den tidligere Lyngby-spiller glædede sig desuden over defensiven, som OB har arbejdet med det seneste stykke tid, selvom der fortsat bliver lavet fejl.

- Det er noget, vi har haft fokus på. I dag laver vi en del fejl midt på banen, og vi har netop snakket om, at de har nogle spillere med x-factor i deres offensiv, som vi ikke skal give omstillinger til, og det får vi gjort specielt i første halvleg - mindre i anden halvleg - men det er stadig noget, vi skal have barberet væk.

- Defensiven er ved at komme efter det, og i dag spiller vi til nul igen, og det er positivt.

OB står nu noteret for ti point efter sæsonens første syv spillerunder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus