• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

OB-profil: Vi har performet bedre

OB har spillet bedre end til det ene point, de har fået i sæsonen hidtil, mener Janus Drachmann.

Af Benjamin Lillelund

I år har OB haft en meget svær sæsonstart, for efter fire kampe har fynboerne kun fået et point, da de spillede uafgjort mod Sønderjyske.

Præstationerne har imidlertid været til mere, og spillet er ved at være helt på plads under den nye træner, Jakob Michelsen, som har eksperimenteret med både 4-4-2 og 3-5-2 i opstarten på sæsonen.

Nu rettes blikket mod weekendens opgør mod Hobro IK, som også har bare et enkelt point.

- Det bliver en rigtig spændende kamp. Vi er begge to placeret i bunden af rækken, og jeg synes måske, at vi har performet til bedre, men det er pointene, der tæller, og tabellen lyver aldrig. Det bliver et intenst opgør, og det bliver spændende, for jeg tror, at det hold, der scorer først, også bliver vinderne af kampen, siger Janus Drachmann til ob.dk.

- Der er absolut ingen grund til at starte forfra. Vi har spillet 4-4-2 i mange opstartskampe og i de seneste par kampe har vi forsøgt med at andet system. Det kræver lidt tilvænning, men jeg synes, vi er ved at være på plads, og det så vi også mod FCK. Der er flere mekanismer internt, og vi er klogere på, hvornår og hvordan vi skal presse samt spille boldene til hinanden.

- Det vil give os flere våben, at vi er komfortable i forskellige formationer. Derfor ser jeg absolut ingen grund til at male fanden på væggen, der er masser af kampe endnu, og jeg er sikker på, at vi nok skal få vores sejre, hvis vi bliver ved med at tro på det, siger Drachmann.

OB spiller mod Hobro IK på lørdag klokken 16.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.