OB-profil: Vi kreerer chancer nok til at vinde

Mathias Greve mener, at OB skabte nok chancer til at vinde over Randers FC, men den sidste skarphed udeblev.

Det endte uden en vinder, da OB besøgte BioNutria Park i Randers onsdag aften. Kampen endte således 1-1 efter mål af Randers FCs Mikael Boman og OBs Nicklas Helenius.

OB kunne dermed ikke gentage successen fra den forrige spillerunde, hvor de slog netop Randers FC med 3-0 på hjemmebanen i Odense, og dermed fortsætter deres stime uden sejr i Randers, hvor de ikke har vundet siden 2013.

Men det var dog ikke, fordi OB manglede chancer. Det mener klubbens midtbaneprofil Mathias Greve i hvert fald. De formåede bare ikke at udnytte dem.

- Vi var bedst i anden halvdel af første halvleg. Vi havde store chancer og selv om der var skønhedsfejl, så kreerer vi chancer nok til at vinde. Vi får bare ikke slået kapital, og så scorer de, men vi får kæmpet os tilbage og har chancer til 2-1 i anden halvleg, fortæller han ifølge fyens.dk.

Greve var selv en af dem på OB-holdet, der skabte flere chancer, og han havde også næstsidste fod på, da Helenius bragte OB på 1-1.

Efter OBs pointtab kan SønderjyskE overtage førstepladsen i pulje 2, når de torsdag aften besøger Lyngby Boldklub.