• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Elfsborg-målmanden Jesper Christiansen står højt på ønskelisten i OB. Hverken Christiansen selv eller den svenske klub vil kommentere historien.

Af Simon Møbjerg Sørensen

33-årige Jesper Christiansen har gennem halvandet år været målmand i Elfsborg med dertil hørende op- og nedture. Flere skader har holdt den danske målmand væk fra banen, men i de sidste ni kampe i den netop overståede sæson, spillede Christiansen fuld tid.

På trods af en kontrakt, der løber til udgangen af 2013, kan Jesper Christiansen imidlertid have spillet sin sidste kamp for den svenske klub. Hans tidligere klub OB, som han repræsenterede fra 1998 til 2000, er ude efter Christiansen.

- Det vil jeg ikke kommentere, siger Jesper Christiansen til Borås Tidning.

Hos Elfsborg er beskeden den samme. De vil ikke forholde sig til OB-rygtet, men de er klar over, at de har en god målmand.

- Jeg vil ikke kommentere rygter om spillerne. Christiansen er en god målmand, selv om han har haft det svært hos os. Han brækkede tommelfingeren i sin første kamp og har haft et par skader. Hans tid hos os har ikke været lige så god, som han faktisk er. Han har er stor karriere bag og foran sig, og jeg føler mig helt tryg med ham i Elfsborg, siger Elfsborg-direktør Bo Johansson.

Elfsborg forholder sig altså ikke til historien om OB, der kom frem hos SportFyn i onsdags. OB's aktuelle førstemålmand Mads Toppel har kontraktudløb til nytår, mens Stefan Wessels' kontrakt udløber efter denne sæson. Det ventes derfor, at OB allerede i januar henter en ny målmand til klubben.

Måske er den målmand Jesper Christiansen?