OB sikkert videre i pokalen: Slog lokalt seriehold ud

OB er som det første hold klar til runde fire i Sydbank Pokalen. Superliga-mandskabet slog Otterup B&IK fra Danmarksserien med 2-0.

Denne runde i pokalturneringen byder for flere mindre klubbers vedkommende på besøg af Superliga-hold: AaB mødes Vejgaard B, FC København møder Hillerød Fodbold, og tirsdag eftermiddag mødte OB Otterup B&IK.

Sidstnævnte optræder til daglig i Danmarksserien, så det var ikke noget chok, at OB vandt kampen. Til gengæld slap Otterup nådigt med "kun" at tabe 2-0.

OB kom allerede foran efter fem minutter, da Alexander Juel Andersen og Moses Opondo kombinerede sig gennem Otterup-forsvaret, og bolden til sidst endte for fødderne af Mathias Greve, der scorede.

Den føring holdt til det 78. minut, da sommerindkøbet Sander Svendsen scorede på et langskud.

Dermed er OB det allerførste hold, der er klar til Sydbank Pokalens runde fire. Fynboerne får dog selskab allerede onsdag, når yderligere otte kampe skal afvikles. Det er følgende: