OB slår Randers og er klar til kampe om Europa League-pladser

To lynscoringer efter pausen lukkede opgøret, da OB vandt med 3-0 over Randers søndag middag.

OB sikrede sig søndag middag definitivt en sæson mere i Superligaen, da de vandt med 3-0 over Randers. Her var det en kamp, hvor OB i midten af opgøret fik sendt tre scoringer ind, som dermed afgjorde sagen.

Med sejren er OB også videre i Europa League-slutspillet, hvor de skal spille om en ekstra chance for at komme i netop dén europæiske turnering. Derfor er alle point vigtige for dem nu, så de kan få det bedste udgangspunkt der.

OB havde det meste af overtaget set over hele kampen mod Randers, men i den første tredjedel af kampen var Randers bestemt farlige. Bashkim Kadrii havde eksempelvis en meget god mulighed, som dog blev headet over mål.

Inden målene kom havde Anders K. Jacobsen desuden også en stor chance, da han blev spillet fri lige ved det lille felt. Men i stedet for at lægge den sikkert i kassen, så ramte OB-angriberen stolpen.

Derefter kom det til at gå meget hurtigt, og måske lige en tand for hurtigt for Randers-defensiven, der i dagens anledning havde den normale back Erik Marxen i midterforsvaret. Han blev sammen med venstreback, Conboy, overlistet af Casper Nielsen kort før pausen, så de var nødt til at bremse ham ulovligt i feltet. Det gav et straffespark, som Helenius scorede på.

Efter pausen slog OB hurtigt til to gange, da Anders K. Jacobsen fik hvisket afbrænderen fra før væk, da han sørgede for målet til 2-0. Minuttet efter kunne Mathias Greve gøre det til 3-0 på et næsten identisk angreb, hvor Randers blev spillet helt tynde.

Randers forsøgte herefter at hænge i, og det blev da også til et par muligheder for dem. Dog uden at det blev til flere mål.