Kadrii efter nullert: Der er fremgang for os

Bashkim Kadrii mener, at OB spillede den bedste første halvleg i meget lang tid mod AaB.

Efter tre nederlag i træk fik OB igen point på kontoen, da man mandag aften fik besøg af AaB og spillede 0-0.

Hjemmeholdet var dominerende inden pausen, og Bashkim Kadrii var godt tilfreds med mange ting i fynboernes præstation.

Han følte blandt andet, at OB spillede en bedre første halvleg, end man længe har gjort.

- Vi spillede den bedste første halvleg i meget lang tid. Vi gjorde mange ting rigtigt, men manglede måske lige at gøre chancerne lidt større, indleder angriberen over for fyens.dk og tilføjer:

- I stedet sparkede vi på mål eller forsøgte en vanskelig aflevering. I anden halvleg blev det mere rodet, men AaB har kun den chance på stolpen i hele kampen. Der er fremgang for os.

Over for mediet oplyste Jeppe Tverskov desuden, at han må holde en pause på fire til seks uger. Det betyder, at han bliver klar til opstarten i januar.