• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

OB-stopper glæder sig til AGF: Det er altid hæsblæsende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marco Lund glæder sig tl opgøret mod AGF, der bliver en kamp mellem to formstærke hold. Vi er med, hvor det skal være, lyder det fra OB-spilleren.

Af Nicklas Grodt Degn

Fredag møder OB og AGF hinanden i Odense i en kamp mellem to formstærke hold side om side i tabellen på henholdsvis femte- og fjerdepladsen.

Et opgør, der i de seneste år har udviklet sig til et højdepunkt ifølge OB-stopperen Marco Lund.

- Det ved at være en klassiker. Det er altid nogle hæsblæsende kampe, hvor der er god smæk for skillingen og en god intensitet og power. Det bliver en fed kamp, siger Marco Lund til OB’s hjemmeside.

OB kommer lige fra en sikker 3-0-sejr over Silkeborg og er nu ubesejret i tre kampe, hvor de heller ikke har lukket mål ind.

- Vi tager imod dem på hjemmebane og der kommer måske over 10.000. Der er ikke noget bedre for en spiller i OB end at have hele byen bag sig, som vi nu har haft i lang tid. Det er det, vi lever for som fodboldspillere. Lige nu går det godt og vi er med, hvor vi skal være. Så er det bare med at hænge i og at rage en masse point til os, siger Marco Lund.

Mens OB ikke har lukket mål ind i tre kampe i streg hedder stimen for AGF fem kampe uden mål imod sig. De to hold åbner Superligaens 10. spillerunde fredag klokken 19.

Superliga

Mere Superliga

Fokus