OB-stopper: Vi har ydmyget os selv med en pinlig anden halvleg

Jeppe Tverskov er langt fra imponeret over OB's indsats efter pausen mod Randers FC. Nedturen er svær at forklare, mener han.

I sæsonens første 12 hjemmekampe havde Randers FC været alt andet end målfarlige. Tre scoringer var alt, hvad det var blevet til for bundholdet, så der var ikke meget, der talte for, at søndagens kamp mod OB skulle blive en målrig affære.

Men det blev det. Fem kasser i alt og fire af slagsen til Randers er facit efter en højst overraskende 4-1-sejr til hjemmeholdet. OB var ellers foran 0-1 ved pausen, men Bashkim Kadrii skar igen og igen gennem det fynske forsvar som en varm kniv gennem smør og scorede hattrick i anden halvleg.

Det var 45 rædselsfulde minutter for OB'erne, og midtstopperen Jeppe Tverskov er ikke imponeret over sit holds indsats.

- Det var en lidt rodet og ikke særlig køn kamp. Vi er i fin kontrol i første halvleg. Anden halvleg er til gengæld svær at forklare ud fra et forsvarsmæssigt perspektiv, siger han til klubbens hjemmeside.

- Humøret er selvfølgelig rigtig, rigtig dårligt lige nu. Vi har ydmyget os selv efter en pinlig anden halvleg. Efter deres udligning vil vi rigtig gerne foran 2-1, men vi står rigtig dårligt i nogle defensive situationer, og så man også sige, at de får sparket den ind i dag.

Især Bashkim Kadriis to første træffere var et par flotte af slagsen. Dem og alle de andre mål kan du se i videoen i toppen af artiklen.

Nederlaget betyder, at OB ender Superligaens grundspil på niendepladsen. Dermed undgår holdet den syvendeplads, der ville have betydet seks point færre ned til nedrykningsstregen.