• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB tæt på svensk venstre back

OB tæt på svensk venstre back
Illustration

OB har sommeren igennem jagtet en ny venstre back, og nu er en aftale tæt på. Svenske Emil Johansson er på vej fra FC Groningen.

Af Ole Hoffskov

OB har proklameret, at der skal handles denne sommer, men indtil videre er der intet sket i den fynske Ådal. Klubbens sportsdirektør Jesper Hansen forsikrede dog fredag eftermiddag over for tipsbladet.dk, at der snart er godt nyt på vej til de hungrende fodbold-fans på Fyn.

Og det ser ud til, at han har ret. Der er nemlig en pakke på vej fra Holland til den fynske hovedstad.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er OB tæt på at indgå en aftale med den svenske venstre back Emil Johansson, der til dagligt tørner ud for FC Groningen i Holland. Johansson skiftede dertil i 2011, men har aldrig fået sit gennembrud i hollandsk fodbold og står blot noteret for otte kampe for den hollandske klub.

Nu er han på vej til OB, der sommeren igennem har været på udkig efter en ny venstre back, men har måttet se Michael Lumb og Remy Amieux vælge andre destinationer. De sidste formaliteter mangler dog fortsat at falde på plads, før OB har sommerens første handel i hus.

Emil Johanssons agent, Patrick Mörk, vil ikke bekræfte, at svenskeren er nær et skifte til OB, men for tre uger siden udtalte han til tipsbladet.dk, at Johansson formentlig ville fortsætte karrieren i Danmark.

- Danmark er helt sikkert en mulighed. Det er stadig for tidligt at sige, hvad der kommer til at ske, men jeg taler med et par klubber i Danmark. Så det er en mulighed, sagde han dengang til tipsbladet.dk.

26-årige Emil Johansson står noteret for to landskampe for Sverige.

Superliga

Mere Superliga

Fokus