OB testsejrede mod svenskere

Jakob Michelsens mandskab slog onsdag eftermiddag det svenske Allsvenskan-hold Helsingborgs IF med 3-1 i en testkamp.

OB-træneren havde på forhånd varslet, at man testkampen mod det svenske mandskab skulle bruges på at skrue op for intensiteten, da sæsonstarten i 3F Superligaen så småt nærmer sig.

Den besked så ud til at være gået klart igennem hos OB-spillerne, der efter blot fire minutter kom foran på mål af midtbanestalentet Mads Frøkjær, der ved seneste U21-landsholdssamling kom med på et afbud og gjorde en fin figur.

Fynboernes gode start blev dog hurtigt neutraliseret, da Helsingborgs udlignede allerede tre minutter efter, da 21-årige Max Svensson gjorde det til 1-1.

Svenskernes hurtige udligning fik dog gang i OB-holdet igen, og to minutter efter, i det 9. minut, fik Alexander Juul Andersen bragt fynboerne i front igen.

Ved pausefløjt var stillingen fortsat 2-1 til OB, og i anden halvleg fik de udbygget føringen efter 56 minutters spil, hvor Sander Svendsen gjorde det til 3-1.

Resten af kampen forløb uden yderligere scoringer, og dermed trak OB sig sejrrigt ud af opgøret.

OB spiller deres næste træningskamp den 29. januar, hvor det østrigske mandskab Rapid Wien venter.