OB-træner før foråret: Vi står godt
2016-01-24 19:01
Foto: tipsbladet.dk

OB tabte søndag med 2-1 til AC Horsens, men cheftræner Kent Nielsen glæder sig over et fint udbytte fysisk.

Søndag var der testkamp i kolde omgivelser, da AC Horsens tog imod OB. Her blev det mandskabet fra 1. division, der løb med sejren. AC Horsens kom i front efter en friløber, inden Anders K. Jacobsen fik udlignet kort efter. Efter massive udskiftninger i pausen var det dog AC Horsens, der kunne juble over 2-1 sejren efter en effektiv omstilling. 

Nederlaget i Horsens ærgrer OB-træner Kent Nielsen, der dog glæder sig over det fysiske udbytte af opgøret: 

- Det var en god træningskamp med masser af fysik, hvor en del af vores unge spillere også fik lov at bruge en masse kræfter. Horsens spillede på vores fejl, og det må man jo gerne. De var stramme og stærke i organisationen og fik de omstillinger, de skulle brug til at score, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside og fortsætter: 
 
-  Når modstanderen vælger at gøre, som Horsens gør i anden halvleg, så ved man godt, at man ikke får mange chancer, og det gjorde vi heller ikke. Så skal man tage vare på det, man får, og det gjorde vi ikke, for vi har ikke så meget andet end en mulighed, hvor Aasgaard og Falk støder sammen i feltet. Ellers har vi et par gode situationer, hvor vi kommer til baglinjen uden at få noget ud af det. Men vi møder en fin modstander med en bred trup og god fysik, og vi manglede måske lidt friskhed, hvilket ikke er så overraskende. Vi er ærgerlige over at tabe, men vi taber til et fint og effektivt Horsens-hold, vurderer cheftræneren. 
 
OB indleder foråret i Alka Superligaen med en hjemmekamp mod AGF.  

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO