OB-træner: Ingen grund til at stoppe med 4-4-2

Jakob Michelsen har ikke planer om at skifte væk fra 4-4-2.

Lige nu er der ingen grund til, at Jakob Michelsen skulle forsøge sig med et andet system end 4-4-2. Det siger OB-cheftræneren til Sport Fyn.

Fynboerne var rendt ind i en skidt periode med ti kampe i streg uden sejr, men Jakob Michelsen prøvede systemet af i træningskampene op til genstarten efter coronapausen, hvor modstanderne var FCK og AaB.

Det samme gjorde man mod i Superliga-kampen mod AGF, hvor man tabte 1-0 trods en god præstation, og mod Esbjerg i sidste weekend. Her blev det til en sikker 3-1-sejr, og nu har Michelsen ikke tænkt sig at skifte lige foreløbigt.

4-4-2 var også det system, Jakob Michelsen benyttede sig af i starten af sin OB-tid.

- Men efter seks runder i min start på jobbet skiftede vi system til 3-5-2, fordi vi dengang fandt tryghed i det og den defensive balance, og det har vi haft i en lang periode - også fra runde 5 til 15 i denne sæson, og det er i alt 46 kampe. Men så kom en periode, hvor vi ikke vandt så meget, men hvor vi forsvarede os godt.

- Men vi havde svært ved at skabe chancer i en periode, hvor banerne ikke var så gode som nu. Og nu er der ingen grund til at stoppe med at spille 4-4-2. Men uanset hvor jeg har været, så er min stil og udtrykket det samme. Jeg blev ansat for at give holdet et mere direkte og fremadrettet udtryk og så må andre vurdere, om jeg er lykkes med det, siger han til mediet.

OB skal mandag aften en tur til Silkeborg.