• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB-træner om 1-6 mod FC København: En røvfuld, der synger

Nederlaget til FC København gør ondt på træner Jakob Michelsen, der sammen med sit mandskab fra OB tabte med 1-6.

Af Kenneth Jensen

Foråret åbnede bestemt ikke, som fynboerne OB havde håbet på.

Holdet gik slukøret fra Telia Parken med et nederlag på 1-6 til hjemmeholdet FC København, og nederlaget kom ikke kun, fordi modstanderen var god, men også fordi OB selv spillede en rigtig dårlig kamp.

Holdet havde svært ved at få så meget til at fungere, og så koster det, peger OB-træner Jakob Michelsen på.

- Vi havde ikke noget imod, at FCK havde bolden, og vi følte, vi var i okay kontrol de første 20 minutter. Vi har vel også den første store chance i kampen, men efter en halvsløj clearing ved 1-0 målet mister vi lidt troen på det derinde og fortsætter kampen igennem med at lave nogle store personlige fejl, samtidgi med at vi møder et godt FCK-mandskab, der er effektiv, og så er det bare sådan, at når man tager de ting og putter ned i gryden, ender man med at få en røvfuld, der synger, siger Jakob Michelsen.

OB kæmper for at komme med i top seks og til trods for nederlaget er der stadig bare et enkelt point op til AaB på sjettepladsen. Men det var ikke lige den start, OB havde håbet på. Både spillemæssigt og resultatmæssigt kom klubben skidt fra land.

- Begge ting er da meget bekymrende. Jeg synes ikke, jeg har set vores manglende kvalitet på bolden tidligere, så jeg håber, det var en enlig svale. Så må vi ikke lave så mange og store fejl, det bliver straffet af FCK, siger Michelsen, der satser på, at OB bliver klar til mødet søndag med Vejle:

- Lige så vel, som når vi har vundet og er blevet klappet på ryggen, evaluerer vi mandag. Vi starter på nul, og så skal vi nok blive klar til den vigtige kamp mod Vejle på søndag.

OB er uden Janus Drachmann til det vigtige møde med Vejle - anføreren sidder i karantæne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.